Gratisbilletter til “Sjøen for Alle” i Oslo

SFAbilder-2 1Fra onsdag til søndag er årets båtmesse i gang på Lillestrøm. SrfSnoSk8 har 20 gratisbilletter til de som gjerne vil ha det. Max 2 stk per person. De kan hentes i sjappa i Vika etter kl. 10 imorgen. (Vi kan også emaile billetter, men da må vi oppgi emailen din til Norgesvaremesse og har ingen kontroll eller ansvar for hvordan de benytte seg av emailen din i andre sammenhenger.)

SFAbilder 2

Her er standen vår!

Idag var det VIP show som sprutet mye vann & noen imponerende sånne motordrevne ting i bassenget.

SFAbilder-2 2

Helge og Markus er stort sett på standen fram til søndag. Det er som kjent Texas i sjappa i Oslo og Stavanger fra torsdag med OPPRØRsSalg på vintervarer. Vil du heller tenke på at det er på tide å få sommerleketøyet på plass, må du ta turen til Lillestrøm hvor kompetansen og oppmerksomheten matcher problemstillingen.

SFAbilder 3

Det er mest båter på Lillestrøm & vi har alt på plass i butikkene uka etter, men er du litt klar for å se utstillingen, kanskje prøve en SUP i bassenget & vekke lysten på nytt utstyr så kan vi by på:

Verdens største Stand Up Paddle (8manns), verdens letteste carbon bom, den søteste drakten for 1åringer, rå Dakine trapeser, 2015 modeller fra Red Paddle, Fanatic, North Sails & Ion.

Vi sees!

Hilsen Helge

SFAbilder 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *