Butikkene

1. mars 2008 sa vi farvel til våre lokale butikknavn og logoer. SeaSport ble .SrfSnoSk8. avd. Oslo, Base ble avd. Bergen og Surfsentrum ble avd. Stavanger. Alt annet fortsetter som før, og vi ønsker gamle og nye kunder velkommen til Norges beste hardvarebutikker for Surf-Snow-Skate.

I våre to butikker & nettbutikken finner du et fullt sortiment for snowboard, windsurfing, kitesurfing, vannrenn, skateboard, wakeboard, vannsport & våtdrakter. I tillegg har vi store klesavdelinger med tekniske såvel som fasjonable uttrykk som virker som magneter på det det kjønn du ønsker oppmerksomhet fra. Varemerker som representerer de ulike brettsportene i tråd med våre krav til bærekraft og kreativitet. Vårt mål er å finne fram og tilrettelegge for deg produkter og stilige ting som vi mener er bra for et liv på brett.

.SrfSnoSk8. avd. Oslo
Munkedamsveien 20, under broen i Vika, direkte tlfnummer 9302 9020


Vis større kart

Vi er en tradisjonsrik actionsport butikk med lang og god historie. I 1978 startet vi det hele opp med å organisere windsurfing, og fløy med med masta i været inn i 80-åra. Så fant Jake, Tom og Mike ut at de skulle produsere snowboard, og dermed fikk vi en ny oppgave noen år senere. I 1996 var vi på topp med hele  10% av det totale snowboardmarkedet i Norge. Det var litt uvant å måtte jobbe om vinteren, men det gikk seg til etter hvert. Da skateboard forbudet ble opphevet i 1989 kunne vi selge skateboard lovlig igjen, dermed var vi Surf-Snow-Skate eller srf•sno•sk8 for å unngå for mye kommersj.

Våre aktivitetsdrevne initiativ til å gjenopplive windsurfingen som en familieaktivitet bar også frukter, så i 2005 måtte vi rive vår innendørs skaterampe til fordel for mer vannsport. Siden den gang har det ballet på seg med Kite & Vannrenn (Stand Up Paddling som de anglofile sier) I tillegg til å drive butikk arrangerer vi kurs, events, nasjonale mesterskap og konkurranser. Følger du med på nettsidene våre vil du finne den infoen du trenger om dette der.

.SrfSnoSk8. avd. Stavanger
Bikubå i Hillevågsveien 70 i Hillevåg, direkte telefonnummer 9286 7030

Vår butikk i Stavanger ble etablert under navnet Surfsentrum i 1989. I tillegg til å drive butikk er vi aktive i de lokale miljøene. Våre ansatte og teamkjørere er å finne høyt og lavt, så snart en storm eller gode bølger nærmer seg. Jørgen Michalsen er drivkraften i dette som var norges første butikk med surfbrett i hyllene. Idag er SrfSnoSk8 Stavanger europas største på kaldtvanns surf brett & drakter.

SrfSnoSk8 Stavanger bor sentralt i Bikubå senteret på vei til byen.

.SrfSnoSk8. avd. Bergen
Brant til grunnen i 2009, vi har foreløpig ikke noen muligheter til å åpne denne igjen butikken som stod for mye av oppbygingen av snowboardmiljøet i Bergen og omegn.

Vi er stolte av å kunne tilby spisskompetanse på alle brettsportene våre, på et nivå ingen andre kan matche!

(Forbehold om feil vi måtte gjøre med priser eller data eller tekster, vi er mener at ingen virtuelle verktøy kan erstatte dialog med deg for å forstå behovene dine, så det er der vi bruker mesteparten av tiden vår.)