Vær

Fra november 2017 er det Windy.com som stikker av med seieren i å grafisk fremstille vind og bølger. Det er bare å bøye seg i støvet for denne tjenesten. Takk!

Mens leter du etter nyfødte vannkrystaller er fremdeles en blanding av Skiinfo og YR din beste sjans for å være på rett sted til rett tid. Det er litt mer utfordrende å sikkert finne pudder da mange skianlegg vil ha deg på besøk uansett føre.

Her el link til den animerte kloden som viser vinden basert på siste tre timers varsel.

 
 

ELLERS ER DET MER Å GRAVE i HER:

Favoritten til Bølgesurferen (her ligger mange norske spots inne): www.magicseaweed.com NOAA:http://polar.ncep.noaa.gov/waves/main_int.html Fra meterologisk institutt: www.yr.no Info fra værbøyer I Norskehavet: http://www.buoyweather.com/wxnav6.jsp?region=NO&program=Maps Bølgehøyde og retning: www.oceanweather.com Når du skal “Down Under” : www.coastalwatch.com Her finner bølger og spots over hele verden: www.wannasurf.com KITE OG WINDSURFERE KAN SJEKKE DISSE: Værstasjonen på Snarøya / på hjørnet av Lysakerfjorden. Værstasjonen vår på Hvasser Syd / inngangsporten til Ytre Oslofjord. YR sin vindmodell for de neste timene. Windsurferens favoritt: www.windguru.cz/int/ Windfinder: http://www.windfinder.com   Link til et greit bølge og vind varsel. http://www.windfinder.com/forecasts/wind_scandinavia_akt.htm Profesjonell værlink (vind og Bølger) for Nordsjøen, Danmark og vestlandet, og  Skagerak: http://ocean.dmi.dk/anim/index.html For Østlendingene er svenskene viktige: Foreca.se Diverse webcams Veas i Asker (indre Oslofjord) Verdens Ende (Ytre Oslofjord/Tjøme) Fulehuk (Midt i Ytre Oslofjord, på høyde med Tønsberg) Kameraer kommer & går, og det er mange fler, har du lyst til å se en haug er denne linken noe for deg: Webcams Norway y