Lær å kite på snø – HyperActive på Haugastøl.

Petter_in_flight
Kiteparet Kesia & Patrick har nå tatt skjeen i egen hånd og stiftet sitt eget eventselskap.

De har i vinter holdt camp på Zanzibar, men tilbyr nå på kurs på Haugastøl (før de inviterer til utenlandscamper igjen).

Har du lyst til å lære trygg, basic kiteing i vinter, har du en utmerket mulighet til både å lære grunnleggende teknikk og forståelse, såvel som å bli inspirert av Kesia & Patrick på snø.

SrfSnoSk8 er imponert over både evnene & viljen de viser gjennom selskapet sitt HyperActive så vi bistår gründerne med litt basic infrastuktur.

Kursene er akkurat lansert på kurswebben vår. Meld deg på og bli en av oss :)
KesnPat

Her er litt fra det siste eventyret HyperActive dro gjestene sine med på:
hyperactive-zanzibar
Nå har vi akkurat holdt en fullbooket kitecamp på Zanzibar i 4 uker. Øyparadiset byr på azurblått hav, all verdens krydderier og flotte kiteforhold. De første 20 dagene var vinden på topp, og alt fra 7kvm til 15kvm kiter ble brukt. Flo og fjære gav muligheter for både flattvannskjøring og bølgebrett. Revet i lagunen var en utrolig opplevelse. Å kite langs de hvite sandstrendene toppet med flere gode downwindere i løpet av uken sitter fremdeles i kroppen. Oppholdet toppet seg positivt for en av gjestene våre som fikk et magisk møte og kitet med ville delfiner!
zanzibar_nkb
I vinter tilbyr vi kitekurs på snø. Vi kan ikke love at du blir ledsaget av delfiner, i beste fall noen lemen, men vi lover å ta godt vare på deg. Kurset er for deg som vil lære grunnleggende teknikk i eventyrlandet på Haugastøl. Kitekursene går over to dager (en helg). Etter gjennomført kurs vil du på egenhånd kunne utvikle deg trygt videre på egenhånd.

Kursene er akkurat lansert på kurswebben til SrfSnoSk8. Meld deg på og bli en av oss :)
hyperactive-zanzibar-social

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *