Secret Gold

No Points
Det finnes steder for de som er villige til og lete. Bølger som bryter meget sjeldent og derfor av gode grunner holdes hemmelig. Disse bølgene har allerede i mange år blitt surfet og er oppdaget av dedikerte norske vind og bølgesurfere. Ha dette i bakhodet om du ønsker og ta del i denne delen av Oslofjordsurfing.

Sommern var selvfølgelig over når godladningen med brett fra SurfAgency dukket opp her i butikkene. Blant brettene vi nå har fått inn finnes det mange gode alternativer for crappy sommerbølger eller helt normal Saltstein slop som vi stort sett har her østpå. Men som lagersjefen en gang sa, det er alltid tid til en skolebolle til, høsten og vinteren er uansett best bølgemessig. Skolebolle eller ikke, SrfSnoSk8 har som den lengstlevende butikken innen surfmarkedet her til lands alltid jobbet for og ha inne brettalternativer for surfere av alle nivåer og de mange forskjellige og varierte bølgeforholdene vi har langs kysten vår.

Surfing her i Norge har opplevd en voldsom vekst de siste årene og vi i Oslo butikken har nok ikke hengt helt med når det gjelder og gjøre oss synlige i markedet med vår kunnskap og generelle surfknowledge her østpå. Det er vi i disse dager i ferd med og gjøre noe med, og denne teksten og videoen under er bare starten på dette arbeidet.
SrfSnoSk8 har hatt representanter her i fjorden i årevis, og blant de vi surfer med finner du surfere som ikke er så bekymret for mer ekstremvær, men derimot litt bekymret for flere surfere. Jaja, who cares. Vi ser uansett positivt på det at aktiviteten vokser, da vår generelle oppfatning er at surfing stort sett gjør oss alle til bedre personer. Man blir jo ofte i godt humør av denne aktiviteten og samtaler rundt surf kan ofte anta religiøse former når vi virkelig har kost oss.

I og med at markedet vokser har det de seneste årene dukket opp flere tilbydere av surfstash her i landet. Dette ønsker vi velkommen da litt konkurranse bare er bra siden det oftest er kundene som nyter godt av at de forskjellige leverandørene må skjerpe innsatsen litt. SrfSnoSk8 er avhengig av og henge med på dette racet og du vil i tiden framover forstå at det egentlig er norske surfere som først og fremst har den største kunnskapen om hva som beveger seg i våre farvann, og ikke slik det fremstilles av de surferne som nå om dagen er flinkest til og markedsføre seg selv.

Sacred gold
Secret Gold

Her på Oslo butikken vil vi aldri selge det som ikke selges skal, så direkte avsløringer av secretspots og bølgevarsler vil ikke bli lagt ut og publisert av oss. Men gjengen jeg surfer med er i disse dager i gang med en egen nettside som tar for seg de virkelige historiene om hvordan surfpotensialet her østpå er blitt kartlagt. Men som med gode bølger må du lete deg fram til denne siden dette slippes på foreløpig, alt jeg kan si om den saken er at vi er glad i bokstaven Ø.

PP from Julius Vegas Messel on Vimeo.

Vi her på SrfSnoSk8 satser på at moder natur ordner opp for oss alle, og jevner det hele ut med ekstremvær slik at Oslofjorden får surf non stop i årene som kommer. Litt varmere vann med litt hai i osv, slik at uttaskjærs blir litt ekstra farlig, mens det og få kvalitetssurf på lett tilgjengelige steder er easy smeazy lemon squeeze for alle og enhver. Oohhh så tøffe vi er. Godt surfutstyr har vi uansett alltid kunnet hjelpe deg med siden vi har såkalte ”eksperter” på litt av kvart når det kommer til tøys og ablegøyer til sjøs blant våre ansatte og teamutøvere. Blant brettene som nå er kommet inn er det ypperlige alternativer for grønne vegger med sus nedover linja takket være de brukervennlige shapene som dominerer brettbransjen nå om dagen. Litt mer info om forskjellige shapes og konstruksjonsmetoder blir postet etter hvert på vår nettside. Skulle du være på utkikk etter riktig utstyr for akkurat deg, anbefaler jeg enten sjekke ut godsakene på nett og selvfølgelig høre med kompetente folk i butikkene om du skulle ha behov for det. Vi er her for og hjelpe deg. I videoen tar jeg deg med til sommerbølger i mitt kjære andre hjemland Peru, og du får nært kjennskap til hvordan en surfende fot ser ut. Videre følger aldri tidligere publiserte bilder fra noen av Oslofjordens sjeldne men absolutt brukbare bølger som vi allerede har surfet i årevis.

Splitte mine bramseil folkens jeg tror jammen meg det kommer lavtrykk i år igjen. Nok en mulighet for ”the greatest escape” som SrfSnoSk8 har supplert siden 1978.
Keep it real, legg igjen shitty attitude på do, og husk at det er bare surfing når alt kommer til alt. God høst, god vinter og ikke minst god surf.

Julius Vegas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *