Oppbygging av windsurfrigg

En windsurfingrigg består av mange komponenter. Å sette sammen en rigg kan virke komplisert. I dette innlegget tenkte vi å vise deg hvordan vi tenker når vi skreddersyr en løsning til deg.

Sjekk ut tabellen vi har laget, den viser pris/ytelse i enkle trappetrinn. Du kan klikke på bildet for å se det i større versjon. Mange ønsker å oppgradere men vet ikke helt hvor de får mest igjen for pengene. En lettere mast er åpenbart det viktigste for alle. Dette er ingen fasit, for å gi deg den beste riggen til ditt budsjett, må vi snakke sammen :)

Freerideriggpakker

Nederst i tabellen har vi rimeligste pris og på toppen finner du det beste i hver kategori. Vi kaller nederste linje “1” og så jobber oss oppover.

1 – Her er grunnproduktene i en rigg. Utstyret er ikke dårlig så du har en fullt brukbar løsning som langt overgår 90tallsriggene.
2 – Om du vil investere litt ekstra i riggen er redusering av vekt det viktigste. Her er det puttet inn en 40% carbonmast og en forlenger med mulighet for oppgradering til en med demping.
3 – Nå som du har en lett mast oppgraderer vi seilet til et som planer tidligere og som dekker et større vindspekter.
4 – Her oppgraderes det til en stivere bom og en forlenger med jekk. Nå har du mulighet til å trimme seilet på vannet og seilet tåler mer vind med stivere bom.
5 – Vi putter inn en enda lettere mast 55% carbon. Du vil kjenne at du kan holde riggen lenger fra deg før du blir dratt ut av balanse.
6Stivere bom med brudd og bøye garanti. Mastefoten oppgraderes til en sterkere og mer fleksibel løsning med tanke på fremtidige valg.
775% carbon mast. Nå snakker vi. Nå begynner følelsen av en lett rigg å slå inn. Vannstarter, jibber, hale rigg, alt dette blir til en lek.
8Seilet oppgraders til et med camber. Du kommer ekstremt tidlig i plan, har høy topphatighet og seilet tåler mye ekstra vind i forhold til størrelsen.
9100% carbon mast. Nå er riggen lett. Det er også på tide med en forlenger med demping. Gjør mye av samme jobben som en demper på en sykkel. I rotete sjø kræsjer ikke brettet like hardt i bølgene. Du seiler 2-3 knop fortere og du føler deg mye tryggere i trapeslinene da katapulteffekten blir mindre.
10 – Her legger vi inn en titanbom. Nå matcher bommen virkelig resten av utstyret i riggen. Seilet tåler mer vind og bommen er tilpasset uthalstrim.
11 – Du trodde kanskje at carbon er carbon. Det er det ikke. Det finnes mange typer. Her kommer masten med den råeste carbonen på markedet. Enda lettere enn andre 100% carbonmaster. Her er også carbonbommen på plass. Nå er utstyret så rått at opprigging blir et forspill å se fram til og seilingen ekstatisk. Du har det beste utstyret markedet kan levere i freerideklassen.

s_type_jc_fanatic13_dy9_d3_9912_kopie_2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *