Vannrennssesongen er igang! (Stand Up Paddle)

Stand Up Paddle / SUP / Vannrenn (nye brett-barn har mange navn) er dette tiårets nye store aktivitet på vannet. Først og fremst fordi det er et kjærkomment tilskudd til det norske genet som driver oss ut på vidder og over fjell. Vannrennsturen er som langrennsturen. Lett å mestre, men evig utfordrende. slide_allwater2
Sikkerheten i å stå på et “flyteplagg” som ikke kan synke, som er tilstrekkelig stødig (for dette må handles av noen som kan vurdere behovet ditt helt presist) er grunnleggende for en god start på turopplevelsene.

Bor du ved en fjord eller et vann vil du sette pris på lange brett for rettningsstabil turfart. Er havet eller en elv stedet du vil utfordre bølgene er det et kortere og mer svingevillig brett som skal til.
F14_SUP_Slide_v2_Fly

Er du typen som feier gjennom skog og mark med hastighet og treningsutbytte som mål, er det smale lange fjøler og superlette årer som gjelder.
F14_SUP_Slide_v2_Race1

Uansett hva slags friluftsliv du søker – nå i 2014 har vi SUP løsninger for alle behov. Det eneste som er sikkert er at vi går på en smell på leveringssiden da produksjonen i verden vil ligge bak etterspørselen i flere år framover.

Vil du se video av montering & bruk er det en finfin link her:http://www.redpaddleco.com/know-how/how-to-videos/

F14_SUP_Slide_v2_Wave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *