North Sails dominans en tidlig morgen på spot Y, Jæren

Med en fin oppvarming på Refsnes tirsdag var det bare å fintrimme utstyret for det som kunne bli en klassisk Y day. S-SØ kuling og metervis med swell i rause perioder. Vinden skulle dreie mot SV utover dagen så her var det bare å komma igang. Vi var på stranda 09 og håpet bølgene etterhvert skulle connecte til innsiden. Det gjorde det foreløpig ikke, men når vi hadde fått på drakta så vi lange cleane lines til førstemann. Tyskeren Henning er et sikkert vårtegn og var fus. 4,7 og North Ego. Så fulgte Jørgen og Terje med North Hero og Fanatic 81 liter Quad som funka som rakkern! Janus kom og ble med på moroa etterhvert. Bølger fra hodehøyt til over mast. Terje stakk videre til Lista og fikk en klassisk fredag på Renna. Med brede glis kunne vi loggføre årets første virkelig gode dager. Vi er i gang nå!
Terje Tuft
Terje Tuft, Off the lip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *