SrfSnoSk8 Teamrider Eirik Jacobsen fra Stavanger vant X2 Surf i Ervika

Det var SrfSnosk8 team rider Eirik Jakobsen som til slutt surfa seg til seier under X2 Festivalen. Det var hans første i karrieren, og han kan fortelle at den smakte godt. -Det var kjempe kjekt, eg har ikkje ord, seier den entusiastiske vinnaren. Han syntes det var veldig gode forhold til ein surfekonkurranse å vera. For Eirik så handler det meste om surfing for tiden. Og er du  ute i bølgene på jæren kan det være han ripper rundt ørene dine. Det har vært en drøm for arrangørene å få inkludert surfing i X2-festivalen siden  starten i 2005. I samarbeid med Norges surfforbund har de endelig fått idretten på programmet.

Eirik_jakobsen

Resultater surf X2

1.Eirik Jacobsen 10,5

2.Ryan Allan 9,17

3.Ask Hide 7,43

4.Blake Sands 6,97

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *