Klar for vannet!

Nort-Sails-out-now

Da ramla det inn alt av seil fra North Sails idag. Det finnes med andre ord mulighet til å få seg klassikere som Natural & Curve eller spennende nye konsepter som Volt & Idol.

(Video av raceseil – tja, fint å se fart & jibber, ellers er det kanskje litt my prat for de som ikke tenker bare på speed)

Våren er noen dager med godt trøkk, men det er også dagene hvor alt er deilig og varmt og store seil kommer til sin rett. Ingen grunn til å gå glipp av det, vi har S-Type og store Naturals som gjør den jobben.
4600100_002_PYRO_BLACK
Rundt påsketider fikk vi årets leveringer fra Dakine og Ion, så i isolasjons & effektavdelingen er utvalget på sitt største akkurat nå. I Oslo er ombyggingen av sjappa ganske ferdig, så vi er litt stolte av å vise fram ennå større og coolere sjappe enn noen gang.

Votter eller hansker? – lue eller hette? – sko eller sokk?
Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for akkurat deg.

Minner også om supertilbudet vi kjører på vindsportdrakten 5/4 Quantum Zeno fra Ion med en 1000 lapp av prisen. Dette er den varmeste, mest komfortable slick neoprendrakten på markedet. Den koster normalt 3999,- men for å få deg utpå tidlig & trygt, selger vi den for 2999,- i Oslo & Stavanger & på web.

God vår seilas!
Hilsen Team SrfSnoSk8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *