Surfesafari i Oslofjorden (Finansavisen)

Etter oppslaget i Finansavisen på fredag legger vi ut bilder som viser de egentlige forholdene på denne hemmelige plassen i Oslofjorden. Det vil neppe imponere de som har valgt å bo langt unna Oslo, men for oss er dette en Holy Grail, det å finne steder å ri på vann eller snø som ingen trodde skulle finnes i nærheten av Oslo. Hvor det er kan vi ikke røpe, men oppfordrer heller at du finner en uoppdaget bølge på egenhånd. Alt du trenger er å dra ut når bølgene pumper inn fjorden, lese sjøkart og allerhelst ha helikopter, båt/vannscooter eller god tid og litt flaks. Det finnes helt sikkert flere spots som denne.

Mer om Teamutøver Julius Vegas finner du her.
Her er fotobevisene:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *