Årets Snowboardpakker

Det er mye penger å spare på snowboardpakker. Prisen for pakkene lokker, men hva inneholder de egentlig? Som regel vil du få brettet du vil ha, men ofte er bindinger og boots i pakkene av lavere kvalitet for att prisen skal se bra ut. Vi ønsker å gi deg det du egentlig vil ha til pakkepris. Dealen er som følger. Du velger det brettet du vil ha. Du velger deg de bindingene du vil ha. Vi gir deg 1000 kr pakkerabatt uansett valg. Smil, du har gjort en god deal.

Her følger noen eksempler.

Gnu Carbon Credit m/ Gnu Street bindinger.
Carbon Credit har vært vår bestselger i noen år på rad. Dette er ingangsporten om du ønsker Banana Technology. Det ønsker de fleste. Lillebroren til Skate Banana fra Lib Tech. Den har en enklere trekjerne (en type treverk) og en vedlikeholdsfri base. Det betyr att om du ikke prepper så mye og ikke hopper på boxer lengre enn 10 meter, er det 92,357% sjanse for att dette brettet er best for deg. Carver som en drøm, flyter i pudder, leken i mindre fart, reletivt stabil i stor fart og lettkjørt. I dette eksemplet har vi satt inn Gnu´s Street binding. Inngangsporten til Fastec systemet. Kjappere inn og ut av binding. Platbase med glassfiber, komfortable stropper og medium/stiv highback. Løp og kjøp.

Skate Banana m/ Union Force bindinger

Skate Banana holder koken som ett av verdens raskest selgende brett. Har vært vanskelig å få tak i på salg. Brettet som er grunnen til att snowboardverdenen gjennomgikk en revolusjon. Kantgrepet flyttet til mellom bena isteden for ved nose og tail. Enklere å kjøre ordentlige svinger, flyter i nysnø og meget leken samtidig som att den sitter som en drøm i stor fart. Søk på Skate Banana på Google og les alle lovordene om modellen. Er du en toppidrettskickerman, kan du velge ett brett med annen Banana Tech (les C2BTX). 90% av de som kjører brett vil kjøre bedre om de velger ett brett med denne teknologien. I dette eksemplet er den satt opp med bestselgeren til Union Binding Company. Union Force har det som de fleste trenger. Stiv base, Solide deler, stiv highback som flexer sideveis for lek og moro. Bindingen for allroundkjøreren. En straigt binding satt opp med høy kvalitet i alle deler.

Banan Magic m/Gnu Mutant

Dette er magisk. Banan Magic kommer med en ekstremversjon av bananateknologien. Den har 30% letter trekjerne. En tresort som er like kraftig, men lavere vekt. Dette betyr att det er like solid, selvom vekten er lavere. Skrudd sammen uten glassfiber. Her er det kun Basalt. Basalt er sterkere, vibrerer mindre og er miljøvennlig. Brettet er laget for Mt. Baker. Der er det enten 2 meter nysnø eller packed pow (bein hardt). Det er også kun sorte og noen røde løyper. Elsker du å flyte ekstremt godt i løssnøen? Check. Liker du deg i brattere bakker, men ønsker å ikke skrense så mye? Check. Ett meget lettkjørt brett? Check. Carve som en drøm med krappe svinger og kjør i pur hvit glede uten å få krampe i bakbenet. Sammen med Gnu´s Mutant som er Gnu´s mest responsive binding får du en pakke det lukter svidd av. Bindingen gir deg meget god kraftoverføring og sitter som ett skudd på vær tur. Siden vi mener att fler burde få seg ett helt sinnsykt rått brett med passende bindinger, kliner vi til med ekstra god deal på denne sammensettningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *