SrfSnoSk8 Rookie minner – Sørlandet/Arendal/Hove (video & bilder)

Rookies of SørlandetPlutselig var det høst og sommerminner bearbeides :) Tok litt tid å sortere sammen bilder og film fra SrfsnoSk8 Rookie Sørlandet. Det har vært en travel sommer for SrfSnoSk8 med sterkt fokus på våre nye generasjoner med windsurfere. Så selv om butikkene våre koker av snowboard aktivitet, er det litt deilig å se norsk sommer på sitt vakreste.

Først en film som formidler stemningen, og etterpå bildene som er i filmen for de av dere som gjerne vil plukke ut til eget bruk. Hvis dere ønsker høyere oppløsning på bilder for å trykke på papir; send meg en mail om hvilket bilde, så fikser jeg det. Bilder og film er tatt med kamerautstyret vårt av flere frivillige fotografer som trykket over 600 ganger på utløserknappen i løpet av helgen. Bruk piltastene for å gå til neste bilde, høyreklikk på bilde for å laste ned.

Takk til alle som var med & alle som hjalp til!

Hilsen Rookiesjefen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *