Produktpresentasjon i videoformat

Vi har begynt å produsere videopresentasjon av produktene våre. Vi vil nok aldri klare å få laget det på en brøkdel av det store utvalget vårt, men viktige produkter skal vi prøve å få presentert også med levende bilder. Ikke alle har mulighet til å lese seg frem ved hjelp av produktinfo til hvilke kvaliteter ett produkt har så vi tenkte att dette kan være til hjelp for noen. Det er dårlig med sminkører, regisører og stylister så vi må bare beklage om fremtoningen ikke er helt Hollywood. Håper det faller i smak og kom gjerne med innspill. Husk att med vår pakkedeal får 1000,- rabatt ved kjøp av brett og binding.

 

Variasjoner av Banana Technology fra Mervin (Lib Tech & Gnu)

 

Vår bestselger de siste 3 årene – Gnu, Carbon Credit (3999,-)

 

Skate Banana & Gnu Park Pickle (4999,-)


Gnu Riders Choice. Rimeligste brett med C2BTX (5499,-)


Travis Rice. Brettet for de som gir bånn gass. (5999,- & 6999,-)

 

Lib Tech TRS. Vinner av Transworld Snowboardings Good Wood flere år på rad. (5999,-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *