Innbrudd i natt.

En eller fler idioter knuste vindu hos oss i natt. De er over en cm tykke så det er en drøyere oppgave enn man først forestiller seg. Politiet var raskt på plass etter at alarmen gikk kl. 03.10. Glassmesteren som imidlertid skulle sikre området gjorde en så dårlig jobb at en gang mellom 05.30 og 09.30 ble “sikringen” plukket av og varer stjålet.

Så hvis noen får tilbud om billige 2012 modeller av Dakine Heli Pro DLX eller komplette Cliché 7.3 eller 7.5 skateboard, er vi svært interessert i å finne ut hvor de kommer fra. Skulle noen bidra med informasjon som fører til at vi får tatt ruteknuseren (for det er ruta som koster mest), gir vi lett bort et gavekort på 1000,-

Selv om søndagen vår er ødelagt, ønsker vi at du får en god en :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *