Tid for teaser

Vinteren nærmer seg og mange venter spent på det store slippet av filmer som er rett rundt hjørnet. Vi har samlet noen teasere på godbiter som venter like rundt hjørnet.

Capita kommer med Defenders of Awsome med bla. Scott Stevens, Jess Kimura, Brandon Cocard , Laura Hadar, Phil Jacques, Cale Zima, Dan Brisse, Tj Schneider, Dustin Craven m.fl.

Og så da. Filmen som muligens kommer til å overskygge alle andre. The Art of Flight med bøtter av penger spyttet inn av Red Bull og andre vil nok engang push grenser for hva du har sett tidligere. Lista er satt sykt høyt, så gjenstår bare å se om man klarer å hoppe over. Med stjernegalleriet Travis Rice, John Jackson, Mark Landvik, Scotty Lago, Jake Blauvelt, Nicolas Muller, Gigi Ruf, DCP, Mark McMorris og Pat Moore.

Absinthe kommer med filmen Twelv2ve. Absinthe har de siste årene vært europeisk snowboardproduksjons flaggskip. Historisk sett best på shots med mye snø og drøy kjøring rettet mot de over 25 år. De senere årene har de tatt store skritt for å please ungdommen også. Har aldri laget en dårlig film så her kan man glede seg også. Spesiell teaser med Nicols Müller og Mickey LeBlanc.

Isenseven er ett mindre europeisk prosjekt. Har holdt på noen år og fokuserer mest på sentraleuropeiske kjørere. Her har også norske kjørere levert noen av de beste partene. I å får vi se Fredrik Evensen, Varingskollen local rippe.

Pirate Movies med Dan Espen Møller Larsen slipper i høst Bottom Line. Disse gutta har levert høy kvalitet de siste årene og også her skinner europeisk snowboarding.

Videograss er kanskje noe av det realeste av det som ikke er så real som din blogg eller når du er ute og filmer kompiser selv. Det er ikke så real att de ikke får betalt. Dette er pros, så ikke la deg lure. Men der er rad!

Til slutt i denne omgangen med samling av teaser kommer siste, men definitivt ikke minst, Standard Films. De feirer 20 års jubileum. Dermed henter de tilbake navntemaet fra de 10 første filmene. Film nummer en het Totaly board og etter det fulgte TB2-TB10. Filmene før årets film har hatt mer vanlige, pirrende titler. Gjør deg klar for TB20. Its on!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *