Ny skatespot i Oslo

Patszki Hallal

Til alle buefantaster er det gode tider i hovedstaden. Oslo Skateboard Forening har jobbet hardt opp mot kommunen og har fått gjennom en midlertidig tilatelse til å sette opp ett anlegg under broa i Vika. 117 meter fra butikken vår i Oslo kan du nå skate buer under tak. Oslo kommune ønsket ikke å gi permanent tillatelse, derfor er rampene satt opp i tre. Byggingen har pågått i litt over en måned og nå står herligheten klar. Det er gratis, det er skateboard og det er tørt. Alle gode ting er tre.

Patrick har nå flere, men kortere” femminutterspauser”. Vi tok femten minutter på fredag og snekkeret sammen denne lille edit´en. Filmet og redigert på 30 min er det nærmeste vi kommer en livesending.

Van Halen, tail slide

Vinkel nummer to
Patrick tok lunch ute på fredag, men var like sulten da han kom tilbake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *