Fullt i fjorden! – Rapport fra LBK junioravdelingen :)

Så stor er Lysakerfjorden!

Så var helgens storsamling på Snarøya i havn. 

Med like mange barn og juniorer som på en Rookie ble foreldregruppa holdt hyperaktive på vannet og ved vaffelpressene. Det var smil og moro, vind, regn,sol, rigging og fiksing, båtkjøring og barn overalt.

I Aspirantklassen ble nye barrierer brutt med en proff reagattasjef i Per Gunnar Haugen som fyrte av seilas etter seilas, mens Sigurd, Einar og Helge hjalp de bakerste i feltet med å komme seg rundt banen. I “proffklassene” Rektutt 1  & 2 foregikk seilasene i litt mer ordnede former helt til søndag da 12-17 m/s ryddet alle baner så snart starten gikk.

Vi satte definitivt  verdensrekord i antall barn hentet med båt i løpet av en time denne søndagen. Nå var det ikke bare barn som tok redningskapasitet i disse forholdene, rapportene fra Raceboard og Bic var at ikke mer enn et par stykker kom seg rundt banen, og et anselig anntall erfarne seilere ble enten hentet med båt eller kjempet seg i mer eller mindre stilig stil inn til stranda.

Så vi er kjempestolte av deltagerene våre som tross alt gikk ut i forholdene som de aldri hadde møtt på tidligere. Kjempegøy & gratulerer!!!

Jeg tok en del bilder av alle klasser i løpet av helgen, og du kan titte på de her, uansett hvilken klasse du deltok i. Det er klart at det meste er fra de klasseløse seilerene som er velkommen uansett utstyr til å seile for moro eller regatta.

Premiebordet og seilerservicen til Aspirant & Rekrutt var sponset av SrfSnoSk8 og Dakine, i tilegg til at primus motor og arrangementssjef Skaug, fyldte på med bamser, gotteri, sykkeltilbehør og lunchbokser. Siden dette var en del av kretsmesterskapet fikk alle også Lysakerfjordens eget pokalglass selv om vi ikke har lov til å lage resultatlister i de yngste klassene.

Takk for en strålende helg!

Hilsen Helge

Fullt i fjorden!
I Helgen samles over 80 windsurfere i Lysakerfjorden for to dager med regatta for små og store. SrfSnoSk8 er med og tar spesiellt vare på alle som ikke er i klasse seilasene. Bildene nedenfor er fra dag 1 :)
Lysakerfjorden Lørdag 27 Aug 2011.

Vi gleder oss til å gi en “proff” Rookie opplevelse til barn og unge som har meldt seg på med utstyret de har. Helge stiller med ION telt, premier og kompetanse.

Samtidig samles Raceboard seilerene for å seile kretsmesterskap sammen med Bic og RS:X.
 
Initiativtager for rekrutteringsklassene er hyperprimusmotor & Rookie trener Sigurd Skaug. Med seg har han Helge Rotnes, Einar Bleikvin, Per Gunnar Haugen,  og en rekke snille, hjelpsomme windsurfing foreldre. Helges råeste vaffel prestasjon stod Mette Cecile Skaug for, med opptil 4 vafler i minuttet i intervall på opptil seks timer!
Bånn gass i rekruttklassen


Ta gjerne turen ut for å se det største windsurfing arrangementet på over 20 år i norge. Det går av stabelen lørdag 11-16 og søndag 11-15 i Rolfsbukta på Snarøya der hvor vi kjører kurs og klubben som huser arrangementet, Lysakerfjorden Brettseilerklubb, holder til.
Noen synes turseiling er en god ting :) 
Barnepass fungerte perfekt

One thought on “Fullt i fjorden! – Rapport fra LBK junioravdelingen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *