Gøy for Iphone & Ipad!


Telefoninspirasjon

Våre venner i utlandet med de store ressursene har laget app til oss! Let opp NorthSails Windsurf eller Fanatic i App Store og plutselig kan du lett se seil & brett, Youtube & Facebook, windsurfingcentere, laste ned bakgrunner og se hva som er langt eller mye vind i fot & knop eller cm og inches. Litt nyttig, mest fornøyelig. Det kommer mer funksjoner etterhvert som vi begynner å bruke dette. En nedlastning å anbefale.

Og siden vi må selge noe greier også benytter jeg anledningen til å minne om at vi har utmerkede vanntett poser til Iphone og Ipad så du kan leke med gps og ellers surfe på nettet når det løyer og du er langt utpå. Eller ringe etter taxi. Her finner du det.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *