SrfSnoSk8 Teamrider satte rekord Norge-Danmark

Domunikaneren Michael Guzman satte fredag forrige uke rekord på strekningen Norge -Danmark da han alene uten følgebåt eller andre hjelpemidler, kitet Kristiansand – Hirtshals på utrolige 4 timer 31 minutter!!. Dette var forøvrig hans andre tur over til Danmark på en uke. Den første måtte avsluttes i en fiskebåt 20 km fra kysten av Danmark. Men denne gangen gikk det altså bra, med vindkast opp i 18 m/sek manøvrerte Mike sin North Rebel 12m2 trygt over på Dansk grunn.

se artikkel/video i Fedrelandsvennen her: www.fvn.no/lokalt/kristiansand/article873666.ece

“Maan jeg hadde tårer i  øynene når jeg kom iland. De tyske turistene jeg traff på stranden trodde først ikke på meg da jeg sa jeg hadde kitet fra Norge” Vi gratulerer Mike med rekorden og ønsker han lykke til med andre rekord forsøk i fremtiden.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *