Teamrider Charlotte på Surf i Ericeira.

Nå har jeg vært i Ericeira, Portugal i 5 uker og jobbet på en surfecamp. Det har vært 5 travle uker, med masse surfing, volleyball, yoga og hyggelige mennesker, og tiden har dessverre flydd altfor fort. Den opprinnelige planen min var å reise hjem 13. august for å sette igang med siste semester av studiene mine, men ettersom jeg har falt helt pladask for Ericeira og surfing har jeg bestemt meg for å bli her en mnd. til. Får bo gratis på et hostel her, mot å hjelpe til med inn- og utsjekk av gjester- Det er ikke mye jobb å gjøre, så det blir masse tid til både studier, surf og skating.

Altså… vi er frekke nok til å tro at Charlotte har arrangert dette bildet… ;-)

Det har vært mye vind i sommer, som har gjort bølgeforholdene ganske rotete, men denne uken har det roet seg litt ned, og vi kan se fram til en uke med virkelig god surf!
På grunn av mangel på skatepark i nærheten ble jeg utfordret til å prøve meg på litt streetskating, noe som ikke er bare bare i en alder av snart 28, men virkelig gøy. Har kjøpt meg et “short-longboard” som er perfekt til å cruise rundt i bakkene her med, som også har ført til et par nesten nær døden opplevelser i overraskende møte med bil, men det er i grunn ingenting mot å kjøre på motorveiene her med bil. Portugisiske bilister er nemlig ikke de beste på å sjekke dødvinkel, så jeg har dermed hatt noen skikkelig nesten ulykker til og fra Lisboa.

Når Charlotte går tom for Euro skal hun bygge og bo i denne hulen her!

Dagene her er både late og travle på samme tid, da det blir venting på tidevann. Den nærmeste surfespoten, Matadouro fungerer best midt i mellom høyvann og lavvann, så det blir mye tid til lek og lunsj i mellom. Men siden høsten også er tid for oppkjøring til vintersesongen skal jeg kjøpe meg medlemskap på det lokale treningssenteret og sette igang med skadeforebyggende trening! Vi har dessuten kjøpt masse små instrumenter, som trommer, munnspill og ukulele, så om kveldene har vi jamsession på en liten koselig jazzbar. Livet kan ikke bli stort bedre enn det er nå!

Håper alle har hatt en fin sommer! Sender med noen stemningsbilder fra sol og surf her nede!

Hilsen Charlotte

Hei… dere jenter! Det er ikke vann på andre siden der… så dere det?

En snowboarder lengter til havet… eller hvordan gikk den sangen?

Flere slike!

2 thoughts on “Teamrider Charlotte på Surf i Ericeira.

  1. Hei,
    skal til Ericeira i påsken. Finnes det er bra plass å bo både nærmt byen og surfen, dvs surf front?

  2. Yes! Blue Buddah har et hostel rett i utkanten av byen og et i byen. Begge har surf front og utsikt mot havet!
    Anbefales virkelig – god atmosfære, rent og fint!
    Koster mellm 20 og 25 euro per pers per natt!

    Charlotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *