Sesongstart KONA til helgen!

Regattasesongen sparkes igang i Asker til helgen! Kona er oppvisningsgren på arrangementet, så du er velkommen til en sosial start på sesongen. SrfSnosk8 har noen charterbrett på Kona det går an å låne gratis for anledningen, men vil også gjerne se at dere som har Konabrett kommer og deltar i en seilas eller tre. Vi seiler KONA kun på lørdagen.

Oppmøte kl. 11, første start kl. 12.

SrfSnoSk8 teamet stiller med pølser og brus til alle Kona deltagere og noen nyttige premier til de som er flinkest.

Invitasjoen til arrangementet er ikke markedsført, men kunngjort, så ikke regn med at det blir trangt på startstreken, men heller intimt rundt Kona Service Grillen (KSG).

For å unngå problemer med den nye startlisensen fra NSF er vi ikke klassifisert som Norgescup, men vi ender derimot på verdensrankingen som vanlig.

Det koster ingenting å være med (fordi SrfSnoSk8 har betalt startkontigent til Asker seilforening for alle som vil være med.)

Litt mer om hva som skjer i Asker Seilforening og NC i diverse klasser finner dere på denne liken.

Send oss en mail om at du kommer og om du har eget utstyr eller ikke (har du eget brett men mangler standardriggen, har vi noe rigger til utlån også). Kona@srfsnosk8.no eller ring oss på 2283surf snakk med Helge eller Lill.

Fra SrfSnoSk8 stiller b.la. Helge, Lill, Ella, Rolv, Andreas, osv.

Vil du låne et brett fra oss, er det viktig å gi oss beskjed raskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *