Og 1 mai toget for team .SrfSnoSk8. gikk til Haby!

Underærnert på vind og moro gned teamet søvnen ut av øynene 0600 for å kjøre to og en halv time fra Oslo til Haby sør for Strømstad. Og ja, det ble verdt turen. Produkttesting, bølgevask, sol fra klar himmel, latter og naturopplevelser…


Forholdene vi fant toppet vindmeldingene. I steden for de 10 msek det var lovet peste det på med oppi 15. Rolv og Andreas forsvant ut i havet og vi hørte både om vask og moro når de dukket opp på stranden i ny og ne…

Utstyret som fikk litt testing denne dagen var:

North Ice 2010.
Kort konklusjon. Stabil som alltid. Mye velkjent her! Har fått tilbake mye av draget den hadde for et par sesonger siden. Så her fungerer alt som det skal… optimalt og som brosyren forteller. Utrolig lett å trimme riktig. Et seil for alle som trives i bølger.

North Duke 2010.
Akkurat som i fjor et utrolig letthåndterlig og stabilt freestyle/power wave seil. Underrigget, overriget eller i perfekte forhold. Duke leverer. Passer for utrolig mange seilere.

ION Fusion 4/3 tørrdrakt.
For et produkt!! Vi har hørt det før fra Vestlandet og de som har invistert i denne nye type drakten til kr. 4999. Lill var siste hos SrfSnoSk8 Oslo kontoret  som fikk på plass en Fusion drakt i utstyrsgarderoben. Aldri har hun hatt det mer behagelig på vann og land i kjølig vårtemperatur. Mange timer på stranden var ikke noe problem med Fusion. Og når parkeringsplassen sto for tur, var det en drøm å få den på og av. En skikkelig dose silikon fikk glidlåsen til å løpe. Ikke noe å vente på! Fremtidens tørrdrakt er her nå!

North Shox.XT (jekkeforlenger med støtdemper).
Jo, mer vi blir kjent med denne forlengeren, jo mer moro blir det. Dette fungerer virkelig. Og på et choppy sted som Haby kommer denne saken virkelig til sin fulle rett. Du merker det både med at brettet ligger utrolig rolig både når du skal opp i plan og når du er i full 100. Ikke minst så kjenner du det når du lander moves. Verden har blitt litt snillere og mykere for windsurfere med Shox.XT i foten. Ja, det er kanskje et “jåleprodukt”… men akk så moro! Vi gleder oss til å prøve denne mer. Og ikke minst få tilbakemeldinger når gutta som kjører slalom finner skikkelige forhold.

Fanatic Twin Fin TE 2010 86 og 93 liter.
Disse brettene kom seg på vannet allerede i fjor vinter. Og ja, vi elsker Twin Fin brettene til Fanatic.
Vi får noen slike til butikkene om noen ukers tid. Vi har fortsatt et par 09 modeller på salg.
Les mer hos Fanatic.com og her er link til de vi har på salg.


Fanatic Skate TE 100.
Utrolig brett. Masse pop og klar for avansert freestyle. Allikevel er det rom for litt bump og jump seiling som i Haby. Og i kombinasjon med Shox.Xt er dette ennå mer moro. (Illustrasjonsfoto PWA) Vi har en 100 liter i butikken.

ION Onyx 5,5 multisport drakt.
Må være det mest perfekte våtdraktproduktet som finnes. Super bevegelighet og ikke noe å si på varmen. ION sitt “hot stuff” er utrolig varmeproduserende. Mer komfortael opplevelse har ikke vi eid!

Det hører med til historien at det ble tid til en skikkelig kaotisk harryhandel på turen hjem… i selskap med de flere 1000 andre nordmennene som koset seg hos naboene på 1. mai.

Her er filmen som Rolv tok med sitt Gpro kamera:

Og her er noen bilder vi knipset med Iphone og et kamera med en veldig lang linse:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *