Sesongens første SrfSnoSk8 Downwinder vel i havn!


Strålende sol og frisk vind la alt til rette for årets første SrfSnoSk8 Downwinder fra Sola til Borestranden lørdag 1. mai. Sammen med Stavanger kiteklubb samlet vi Jærens kitere og tilreisende til knallhardt race i den friske nordavinden.

På Byberg og Sele var det utplassert poenggivende poster, som noen taktisk nok tok seg bryet med å hente. For etter over 11km i til tider svært tøffe forhold i bølgene, kom Kristoffer Evensen og Jarle Hetland helt likt inn på Borestranden. Men da Kristoffer også hadde fått med seg den utlagte posten på Sele, gikk han av med seieren. Rett bak de to kom Espen Svendsen inn på tredje.

Vi tjuvstartet også grillsesongen etter endt seilas, tross kuling og 10 grader.

Nå ser vi bare frem til neste SrfSnoSk8 Downwinder, med enda noen grader nærmere sommertemperatur.

Alle foto: Sandra Rahmouni og Morten Stegarud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *