Teamkjører Lisa Wiik vant slopestyle Burton European Open!

Det ble tilslutt seier til Lisa etter at hun allerede hadde imponert med utrolig kjøring i de innledende rundene. Allikevel hadde hun nok krutt igjen til å kjøre så imponerende i finalen at hun la konkurrentene bak seg. Vi kan ikke annet enn å rope høyt og tydelig: GRATULERER LISA, DU ROCKER!!!!

Her er hva Lisa selv sier sånn rett etter finalen:

“Jeeeee, nå er jeg så glad. Endelig funka det også i konkurranse!!!! Likte løypa kjempegodt og følte meg egentlig ganske så konfortabel i den. Var bare mye nerver og stress på en gang. Først i dag var det semi finale. 8 av 21 gikk videre! Den vant jeg! Da var jeg liksom ganske fornøyd og det er vanskelig å holde adrenalinet oppe til finalen. Så jeg følte ikke jeg kjørte så altfor bra i finalen men tydeligvis nok til å vinne!!!
Godt å vite at det er mer på lager da:) JJEEEEEEEEE!
Nå skal det feires! men ikke før etter finalen i morra da!….i pipe.”

1 Lisa Wiik     NOR
2 Sina Candrian     SUI
3 Kjersti Oestgaard Buaas     NOR
4 Silvia Mittermueller     GER
5 Cheryl Maas     NED
6 Sarka Pancochova     CZE
7 Silje Norendal     NOR
8 Julia Baumgartner     AUT

Mer finner du her: http://opensnowboarding.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *