Teamkjører Lisa Wiik til finalen i halfpipe BEO!

Hun er i full fart nede i Burton European Open. Nå er hun i finalen i halfpipe og i dag kjører hun semifinale i slopestyle. Vi har fått en update fra Lisa.

“I dag var det semi i pipe. Jeg som ikke hadde helt trua i pipen, klarte en 7. plass og dermed ble det FINALE:) JEEEEEE. Runnet bestod av frontside air, mctwist og 540. Så prøvde jeg å holde samme høyde hele veien! Veldig gøy å klatre helt til finalen når jeg har kjørt både kval og semi:)

I morra er det slopestyle, der har jeg større forventninger. Har trent på flere av de store hoppene siden kvalliken, og det går bra.

Først er det semifinale der jeg møter de inviterte kjørerne sammen med de som kom til finalen i fjor. 21 stk tilsammen. Jeg har jo satt litt press på de andre da siden jeg vant kvalliken, så nå er det bare å kjøre på! Gleder meg masse. Er kjempegøy å kjøre slopestylen, hoppene er veldig gode.

Så nå er det slopestyle i hele morra, og pipefinale fredag”.