Teamkjører Simen Neraker har kommet hjem fra Laax og gir en rapport!

Nå har jeg hvert i Laax i nesten 2 uker, og det har skjedd ganske mye. Første dagen dro jeg og Fredrik opp i parken å så på pipen samt slopestyle løypa. Alt så helt sinnsykt ut. Vi kjørte inn noen triks på et annet hopp i bakken. Det var sinnsykt gøy og været kunne ikke blitt bedre.

Trikset på bildet er Switch bs rodeo.

I slopestyle konkurransen var det 4 runder. Pre kvalikk, kvalikk, semi og finale. I pre kvalikken var det 160 stykker med. Jeg viste jeg måtte sette et run som ikke var for vanskelig, men cleant og bra landinger. Løypen bestod av en tønne eller en tre jib, deretter en liten wall-ride, en boks eller en rail, en pipe der du fikk to hits og 3 hopp i line med god størrelse. Jeg gjorde enkle triks på railen og tønna, og en bs 5 til fs 3 i pipen. På første hoppet gjorde jeg en Switch bs rodeo, bs 540 på andre hoppet og cab 720 på siste hoppet. Var veldig fornøyd med å sette det siden jeg hadde hatt det i bakhodet en stund. Jeg fikk 75 poeng av 100, så kvallet videre til kvalikken som nr. 3 av 160 stykker. I kvalikken avanserte jeg på øverste del med en 180 på downrailen – switch bs 180 av. Gjorde det samme i pipen. Falt desverre på første hoppet i begge run og gikk ikke videre. Fikk kjørt slopestyle coursen alle de andre dagene, så har hatt det veldig gøy, og jeg har fått kjørt mye. Det har hvert blå himmel hver eneste dag!

Igår så vi på pipe finalen som var en reprise fra ifjor. Shuan White satte runet sitt som han skulle, og Kevin Pearce sto igjen på toppen som siste kjører. Som ifjor landet han det drøyeste runet jeg har sett, og slo White. Helt sinnsykt.

Eller så kan jeg melde at brettene og utstyret funker veldig bra.

Hilsen

Simen

GNU Riders Choice MTX, Dakine og Smith.