Bergen Snowboards klubbrenn i Myrkdalen

Fredag kveld tok jeg med meg Trond Klavenes, Kristian Folmo, Erlend Nitter, Kyrre Forland og Pål Rønnevik for å arrangere klubbrenn for Bergen Snowboard. Været var meldt så som så men vi bare kjørte på og håpte på det beste.

Hvis du ikke vet det allerede så har Myrkdalen skisenter satset stort på park i år. De har sendt preppemannskapet på kurs hos T.A.C shaper Lars Eriksen og levert en kjempe park med rails, flere hopp og en hip.

Vi var oppe tidlig lørdag morgen for å rigge opp høytalere og bannere før konkurransen. Det hadde snødd 25 cm om natten og solen tittet frem av og til. Vi fikk hjelp til å kjøre opp lydanlegg, drikke, partytelt og pølsekoker. Alt lå til rette for en super dag.

Det eneste egentlig vi hadde igjen var å shape hoppene. Det skulle være slopestyle konkurranse med en big-jump, en hip og en flat-box. Plutselig fikk vi høre at begge tråkkemaskinene var ødelagt og de kom ikke til å bli fikset i tide. Så vi droppet big-jumpen, brukte landingen som start og shapet hippen og railen for hånd.

Konkurransen var i gang. Vi kjørte en klasse med 10-14år og en med 15 år og oppover. Det ble kjørt jam i nesten 2 timer og en finale der 3 fra den yngste klassen gikk videre og 5 fra den eldste.

Det var mye bra kjøring i kvalifiseringen. Tor Halbesma og Glenn Ellingsen imponerte på railen, Lasse Hovland gikk høyere enn alle på hoppet, Petter Solheim dro på med forskjellige triks nesten hvert run og Roy Danielsen imponerte med høye fronside rodeoer. Alle hadde litt vanskeligheter med landingen, ettersom den var litt flat og humpete.

Meg, Kristian og Trond var dommere og vi hadde funnet våre favoritter. De hadde to run å imponere oss på, og det klarte de allesammen. Petter Solheim dro på med en dobbel backflip og klarte akkurat ikke å lande, Matias Rønnestad gjorde fronside air to fakie på hipen og Oskar Nygaard tok hjem seieren med en stor fronflip. Det så ut som om hoppet var for lite for Lasse Hovland, han dro en høy og lang frontside syv med stale og ble slengt i bakken av den flate landingen. Ole Kvamme dro en Ole-Flip, Joakim Danielsen satt en fin og strak backflip, Glenn Ellingsen satt fronside syveren sin som han hadde gjort hele dagen, men han manglet litt høyde i forhold til Roy Danielsen sin fs rodeo syv.

Vi gratulere Roy og Oskar med seieren.
Takk til BASE og Session for fine premier, Olden for drikke og selvfølgelig Myrkdalen skisenter for god hjelp. Nå som den nye heisen er åpen tar Myrkdalen for alvor opp kampen om det mest atraktive skisenteret på vestlandet. kul park, masse snø, hyggelige folk og god steming.

Resultat liste:

10- 14år
1. Oskar Nygaard
2. Matias Rønnestad
3. Petter Solheim

15 år og oppover
1. Roy Jarle Danielsen
2. Glenn Ellingsen
3. Joakim Danielsen
4. Ole Sivert Kvamme
5. Lasse Hovland

5 thoughts on “Bergen Snowboards klubbrenn i Myrkdalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *