SrfSnoSk8 i full gass på Sjøen for Alle messen!

Som Norges mest komplette leverandør innen vannsport har .SrfSnoSk8. avd. SeaSport noen travle dager som utstiller på Sjøen for Alle messen. Standen er fylt til randen med produktnyheter innen windsurfing, kitesurfing, wakeboard, vannski og vannleker. I tillegg til våtdrakter, duppeditter og småstæsj. Messen er godt i gang og mange har benyttet seg av anledningen til å få gjort et ekstra godt kjøp. Vi ønsker alle velkommen opp og holder på til og med søndag 25. mars.

Du finner oss på stand D07-40.

Praktiske opplysninger:

Norges Varemesse, Lillestrøm
Nesgt. 1

Åpningstider 16.-25. mars

Fredag 16. mars
kl. 09-12 – Presse/ bransjen
kl. 12-20 – Åpner for publikum
Lørdager/ søndager
kl. 11-18
Ukedager
kl. 12-20

Billetter
Voksne kr. 120
Barn/pensjonister kr. 60
Familie kr. 250

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *