Rapport fra Mammoth og Bear Mtn.

Hei, her kommer et reise brev til fra Martin Ruge og Stian.

Mammoth mountain, roadtrip, sweet treats, Bear Mountain, skader, homserykter, Carl?s Jr, trøndere og snø-fjøl. Mye har skjedd og dermed er det på tiden med et nytt reisebrev fra de to Røa-guttene i California.

Vell fremme på “St Moritz” leilighets kompleks i Mammoth sentrum blir vi møtt i døra av Steven som har leid oss leiligheten vi skal bo i 3 måneder. Han er en grå håret mann i 50 åra med null sans for humor. Begge klarer vi å stave frem noen engelske gloser om at vi syntes det så bra ut og at vi beklaget for å ha mistet nøkkelen hans på Gardermoen. Etter et par kleine minutter med 1. klasse engelsk fra de to nordmennene og noen flaue minutter med stillhet tar Steven poenget og drar videre.

Leiligheten var ikke stor, men passet perfekt for oss. En kingsize dobbelt seng, en sofa, kjøkken og bad. Vi lager med en gang en pakt om at vi skal klare å holde det ryddig og at dette er en helt ny start og at det faktisk er mulig å holde det ryddig her. Den stakkarslige pakten varte i 6 timer og 30 minutter. Ærlig talt, to 19 år gamle gutter alene i en liten leilighet, det er et synonym for rot.

Neste morgen våkner vi brått klokken 5 om morgenen klare for å innta det enorme fjellet. Det er nærmere 15 plussgrader ute og vi finner fort ut at genser er eneste mulighet for å ikke svette bort. På vei opp til heisen klarer vi knapt sitte stille. Fjellet bades i sol og det kan sammenlignes med de beste påske dagene hjemme i Norge. Etter 15 min med brettkjøring kommer vi oss ned til South Park, som er en av 3 snowboard parker i Mammoth. Parken er på høyde med de beste parkene i Norge og det sier litt når dette ikke er den beste parken de har her.

Etter å ha slappet av i jacuzzien (eller hvordan man staver det) slapper vi begge av med hver vår film i dobbelt senga. Midt uti filmen banker det på døra og Stian går for å åpne, kun antrukket håndkle. Det er Steven, han spør høflig om han forstyrrer, men så klart gjorde han jo ikke det, vi satt jo bare våte i håret med kun håndkle på oss, sammen i dobbeltsenga. Jeg prøver febrilsk å sette opp volumet på action filmen vi så, for å redde vårt hetro rykte, men det var for sent. Steven begynner plutselig febrilsk å reklamere for at sofaen vi har er en sovesofa og at en av oss kunne jo ligge på den. Men når vi sier at vi likte oss heller i senga siden sofaen var hard får han et underlig blikk i øyet og rygger rolig ut av rommet. Vi har i etterkant sett at denne situasjonen kanskje blir litt drøy for en sart amerikansk sjel som aldri har sett to hetero gutter dele seng. Men men, der fikk han en liten smak av Norge, liker vi å se på det.

Hver dag finner vi stadig flere nordmenn som har kommet seg til Mammoth. En gjeng med trøndere blir fort gode venner. Det viser seg at de bort 5 minutter unna oss. Trønderne sette fort liv i alle trønder ryktene som det går gjet ord om på Østlandet.

Etter 10 dager vender vi nesen ned mot Sør California, nærmere bestemt Bear Mountian, hvor vi skal feriere i 5 dager. Etter å ha leid bil og fått med oss en venninne bærer det nedover de uendelig rette ørken veiene mot San Berdino.

Vell fremme i Bear blir vi møtt av Ole og Sindre som vi hadde bestilt hotell rom med. De har da allerede vært her en dag og kan fortelle at de aldri har kjørt i en så morsom park.

Vell hjemme i Mammoth blir det høy dra på faktor fra alle, noe som ender i en kne skade på undertegnede. Heldigvis er det ikke noe alvorlig tror jeg, men ble fort et par pause dager for å komme opp på 100% igjen.

Og nå litt om Carl?s Jr. Hvis dere ikke har hørt om det så er det Mexicos svar på Mc Donalds. Forskjellen er enorm og vi må dessverre innrømme at vi er blitt avhengige. Vi er på fornavn med betjeningen og redder stadig Mc Donals frelste nordmenn over til Carl?s Jr gjengen.

Igjen håper jeg ikke det ble alt for mye brød teks her, men faktisk noe inntresant lesning. Så enn så lenge. Vi savner alle hjemme og håper alt går strålende. Mykje kjærleik sendes hjem til alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *