Last ned Vestlandet 3.

Vestlandet 3 kom ut i 2005. Selv om det har skjedd mye siden den gang, er dette fortsatt en av de beste Norske skate filmer noensinne. Nå har SyvFjellMedia besluttet å legge ut filmen slik at alle fritt kan laste denne ned.

Laster du ned filmen får du selvsagt ikke med det fete coveret eller bonus cd`en til PeeWee (aka. Peowns). Du kan snike deg til litt chille beats på PeeWee sin Myspace side. Du kan fremdelse sikre deg en original kopi på Base og andre velassorterte favoritt butikker.

Skatere: Bård Skaale, Sebastian Rafen, Stefan Johansson, Kent Skåre, Eirik Blåsternes, Erik Bakke, Tommy Aase, Thomas Kahlbom, Ulrik Vabø, Henning Braaten, Frederic Esnault, Jon Kåre Skiple, Jon Arne Aarhoug, Leif Klette, Henrik Boye Sætre og Richard Skogstrand (R.I.P.) med mange fler…

LAST NED HER

SyvFjellMedia

3 thoughts on “Last ned Vestlandet 3.

  1. SUUUUUUPERT! Dette er kanskje det kuleste jeg har opplevd, har letet etter filmen alle steder men finner den ikke. Nå kan jeg bare laste den ned, ahhhhh! VL-treee er den beste norske filmen ever laget! YEAH!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *