Ut på tur i vinter?

Vi har alt du trenger av trillekofferter, boardbags, bootbags og sekker for at du og utstyret skal komme trygt frem! DaKine har levert oss gamle klassikere og nye genistreker for å gjøre reising til en lek. Stikk innom din nærmeste .SrfSnoSk8. butikk for å se og finne ut mer om produktene.

Alle ansatte i våre butikker har solid kompetanse og kan hjelpe deg å finne akkurat det du trenger til årets sesong.

DaKine har alltid laget knallgode produkter for oss som elsker å reise og kjøre snowboard og i år er inget unntak… produktene blir bare bedre og bedre for hvert år. Du finner alt fra 162 liters trillebag-giganter til lette og superfunksjonelle dagstursekker med alt du kan tenke deg av detaljer. Alt dette i tillegg til et rått design…

Nyervervingen for i år er Zip Away; en 45 liters trillebag med en 17 liters sekk festet på som kan tas av og på med glidelås. Sekken er utstyrt med en praktisk laptoplomme og når den er zippet av er trillebaggen godkjent som håndbagasje hos de fleste flyselskaper…. praktisk! Sjekk ut bildene under: (sikle, sikle…)

60/40 Convertible 162 Liter – Kan deles i to! 1999.-

Boot Bag 30 Liter (passer både ski- og snowboardboots) 399.-

Split Convertible 120 Liter – Kan deles i to! 1699.-

Split Roller 120 – Tidløs Classic… nå i nye forrykende farger! 120 Liter: 1499.- 90 Liter: 1399.-

Over Under 46 Liter / kan utvides til 61 liter med et enkelt glidelåsgrep! 1399.-

Zip Away 45 Liter / 62 Liter når sekken er zippet på! 1699.-

High Roller – Plass til to brett, boots ++ går på hjul… frrresh 1699.-

Low Roller – Plass til brett, boots ++ går på hjul… lyxigt! 899.-

Vi har selvfølgelig helt vanlige boardbags også. de kommer fra 399.- Kroner!

Ut på tur, aldri sur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *