Dakine ”mission” test

“Skal du i bakken og er hypp på a ta med deg kamera, da er ”mission” sekken til Dakine perfekt til deg.”

Vi har fått inn masse sekker fra Dakine og en av årets nyheter er Dakine Mission. Vi sendte ut Kristoffer for å teste årets nyhet fra Dakine. Sekken for deg som elsker å filme eller ta bilder av kompissene i bakken. Kristoffer har levert masse film til oss og har brukt mange timer i bakken med kamera.


Dakine Mission Pack – 699 KR

Det første jeg la merke til var hvor bra den satt på ryggen (noe som er felles for de Dakine sekkene jeg har prøvd). Den sitter godt og har flere stropper som stammes rundt overkroppen. Du får den i mange forskjellige farger.

Sekken har lommer til alt, over alt. Det er kjekt når du er i bakken. Men det som annerledes med ”mission” sekken er at den har en helt egen lomme til kameraet. Lommen ser ganske liten og latterlig ut, men så viste det seg at lommen skal ”pakkes” ut. Lommen sitter på ryggen og går inn i hoved rommet i sekken som er den største lommen på midten. Jeg testet sekken med et Sony HDR-HC1E HDV kamera. Kamerat er på samme størrelse med en melkekartong (litt mindre) og det funket perfekt. Du vil nok ikke få plass til et kjempe HDV kamera oppi denne lommen, men hvis du har et slikt kamera er ikke denne sekken laget til det.

Noe som er et stort pluss for kameralommen er at den sitter i ryggen. Da slipper du å rote deg igjennom hele sekken hver eneste gang du skal ta opp kameraet. Du slipper også kamerabaggen din, det er det som er hele vitsen med ”mission” sekken.

Alt i alt er denne sekken perfekt for snøbrettkjørere og skatere som skal ut og få triks på film eller bilde. Den er like god til alt annet som en vanlig Dakine sekk kan tilby pluss denne flotte kameralommen. Anbefales på det sterkeste hvis du skal ha deg en ny sekk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *