Vi starter nedtellingen til årets Jibbelandskamp!

ASKseb.com er stolte av å presentere Ultra Sport som hoved media partner for den internasjonale snowboard konkurransen Jibbelandskampen. Vi er også stolte av å presentere Proteinfabrikken.no (PF) sammen med Motorola som generalsponsorer for årets utgave av PF Motorola Jibbelandskamp.

Jibbelandskampen

Jibbelandskampen er en internasjonal freestyle snowboard konkurranse der kun de beste lagene i Europa har blitt plukket ut for å delta. Hvert land har en håndplukket landslagskaptein som har ansvaret for velge ut sitt lands 5 beste kjørere. Landene møtes i en ”head to head” konkuranse der to og to land konkurrerer mot hverandre. Til slutt står kun det beste laget igjen, og stikker av med premiepotten og tittelen; ”Europas beste snowboard-Jibbers.”

Lokasjon

Det er viktig for ASKseb.com å arrangere Jibbelandskampen, med produkt test demo, på en sentral lokasjon som er publikums vennlig og lett å komme til. Av den grunn har vi valgt å holde eventet i Oslo i år. Oslo er en ideell lokasjon da det er kort vei til Gardermoen og har et stort utvalg av utesteder og hoteller. Dette gjør det lett for media, sponsorer og publikum å ta del i arrangementet. ASKseb.com er i den anledning stolte av å presentere Tryvann vinterpark som vert for årets PF Motorola Jibbelandskamp. Tryvann vinterpark er en fantastisk ski destinasjon med stort potensial til å gjøre årets utgave av Jibbelandskampen til en av de aller beste. Tryvann vinterpark er stolte av å få holde konkurransen og er forbredt på å legge alle resurser til rette så vi kan arrangere et kreativt og suksessfullt arrangement.

Arenaen

Mye kreativitet og nytenkning vil bli lagt i årets arrangement, slik at dere som har vært vitne til Jibbelandskampen før ikke skal bli skuffet. Ideen er å lage en intim og spektakulær løype for både kjørere og tilskuere. Dette åpner også for veldig gode forhold for foto og video dekning.

Lagene

Lagene som vil representere sine respektive land vil bestå av fem kjørere som er plukket ut av lagets kaptein. Årets lag er:

Norge (Kapten Mikkel Bang)
Sverige (Kapten Nicky Wieveg)
Island (Kapten Eiki Helgasson)
Nederland (Kapten Roy Lansbergen)
Danmark (Kapten Casper Pedersen)
Finland (Kapten Fredu Sirvio)

Nye i år er:

Østriket (Kapten Peter Konig)
England (Kapten Tyler Chorlton)
Lokal laget (Kapten Jonny Aaseth)

De beste kjørerne fra Europa har blitt kontaktet og gleder seg til å delta i årets arrangement da mange allerede er i Skandinavia og filmer i desember og januar. Datoen for årets Jibbelandskamp er 8. til 10. desember.

Fire av landets mest lovende ski jibbere har også blitt invitert:

PK Hunder (Ski)
Christopher Frankum (Ski)
Stian Bødtker Berentsen (Ski)
Even Sigstad (Ski)

Program

Tryvann – 8. til 10. desember

Fredag:
PF Motorola Warm-up session i Varingskollen
11.00-15.00 Kom å se kjørerne gjøre de siste forberedelsene før lørdagens landskamp!!!!!

Lørdag i Tryvann vinterpark:
Brett test/demo 10.00 – 16.00
PF Motorola Jibbelandskamp 12.00 – 16.00

Søndag i Tryvann vinterpark:
Brett test/demo 11.00 – 16.00
Åpen PF Motorola Jibbelandskamp løype 11.00 – 16.00

Kom å se hva mange av de beste snowboard kjørerne og ski kjørerne i Europa har å by på i Oslo samtidig som at årets heteste nyheter fra ledende merker kan testes ut rett før jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *