Tørr og varm med Whiteout!

I vinter er det fleece fra topp til tå som skal holde kroppstemperaturen oppe. Fleecen fra Whiteout kommer i både gutte- og jenteshape, passer perfekt til både fjell- og bybruk. Er du en fashionista er gensrene som skapt for Marc Jacobs’ ny-grunge. Utenpå tar du en Cosmonaut jakke (hvis du er gutt) eller en Leika (hvis du er jente)…

…Jakkene er selvfølgelig i Soft Shell Gore-Tex og er uten tvil noe av det beste innen teknisk snowboardbekledning på markedet idag. Rått design og glimrende funksjonalitet. Fjorårets fleecesuksess fra Whiteout er endelig tilbake i butikken. Lette, myke og med fine farger henger de og venter på å komme inn i de tusen hjem. Når dagene blir korte, mørke og kalde er det godt å kunne pakke seg inn i en deilig, myk fleece. Genserne er laget i Polartec, fleecestoffet med høyest varmevektsratio, har hull til tommelen og koster 999,-. Vel anvendte penger spør du oss!

COSMONAUT JACKET / SPUTNIK HOODIE

NATASHA HOODIE / LEIKA JACKET

2 thoughts on “Tørr og varm med Whiteout!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *