ATTENTION! ALLE TEAMKJØRERE .SrfSnoSk8. ALLE BUTIKKER! Frist 1. november!

ALLE teamkjørere som ikke sitter med en NY teamkontrakt på papir i hånden må omgående ta kontakt med sin teamkontakt ++PLUSS sende mail til team@srfsnosk8.no. I løpet av oktober 2006 skal ALLE teamkjørere i ALLE sporter hos .SrfSnoSk8. (alle butikker) få helt nye kontrakter. Dette er en beskjed til teamkjørere på ALLE nivåer! Altså…står navnet ditt på vårt team så gjelder dette DEG! Og har du blitt lovet teamavtale med .SrfSnoSk8. og ikke fått kontrakt på papir, så gjelder det deg også…! Vi håper alle skjønner at det absolutt IKKE finnes unntak fra å gjøre dette! Vi har hørt fra mange av dere, men fortsatt er det noen som ikke har gitt lyd fra seg! Husk at 1. november er siste frist! Og har vi hørt fra deg… vel så hører du fra oss…. snart!

….og hører vi ikke fra deg, så er du automatisk OUT 1. november!

Husk! Dette er din mulighet til å forhandle deg en best mulig avtale med din sponsor.

8 thoughts on “ATTENTION! ALLE TEAMKJØRERE .SrfSnoSk8. ALLE BUTIKKER! Frist 1. november!

  1. Ikke C Kun de som står på websiden under team. MEN føler du at du hører hjemme på hovedteament, så send oss en mail!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *