Produkt test: Smith Phenom

Smith er kommet inn i alle butikkene og den mest spennende nyheten er den nye modellen, Phenom. Smith Optic kjører Erik Dahl har testet Phenom brillen.

”Phenom” er navnet på Smith sin nye goggle som kommer vintersesongen 2007. Brillene har fått et helt nytt design. Glassene er litt mer buet nå enn det de var før som resulterer i utrolig god synsvinkel og liten dødsone. ”Phenom” klistrer seg til ansiktet ditt når du tar de på, passformen er perfekt, men de vil nok være litt for store til at de sitter bra på små hoder, men ikke fortvil, det kommer en modell dere også vil elske.

Jeg kjørte med ”Phenom” i en uke, men aldri blitt så stoka på et par briller som denne modellen. Smith har virkelig slått til med en god goggle. ”Phenom” kommer i mange forskjellige farger og mønster. Brillene virker som å være de feteste, siden en kompis av meg sine ”Phenom” ble stjålet inni en låst bil etter første dag i bakken på Stryn. Så nå tipper jeg de fleste ved hva de ønsker seg til jul.

Peace

One thought on “Produkt test: Smith Phenom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *