Sesongens første puddersvinger!

Eksil Bergenser, legestudent og snowboard-aktivist for .SrfSnoSk8. “Tåmmas Pahrk” rapporterer fra polarsirkelens nabolag. Snøen har allerede begynt å falle i Tromsø og det skulle bare mangle om man ikke bruker en anledning som dette til å få seg litt frisk luft….

Tromsø, 21.oktober 2006

Det var lørdagskveld. Vi satt hjemme og nippet til litt billig, men god, rødvin og slappet av. Hadde egentlig tenkt å chille hjemme, for en gangs skyld, men så kom eg til å se ut vinduet. Det tynne laget med snø som var der i formiddag hadde vokst og blitt akkurat passe til litt snowboard-kjøring (ja, eg ser ikkje så ofte ut av vinduet, for eg e altfor opptatt med å nørde meg med world of warcraft).

Klokken var ca halv tolv på kvelden. Eg og Hansken (også kalt Eirik Hausken,Eirik Hansken, Hanske, Hanske Glenn, Glenn Kenneth, Glenn Hanske, Hank og Trubadur Rånni) fant ut at vi skulle ta oss en liten tur på brett. Vi stjal noen skruer fra brettet til damen min og skrudde bindinger på de støvete brettene våre. Det var ca 0 grader ute og 10-20 cm snø. Vi lekte oss litt rundt huset før vi snudde nesen mot byen. Alfheim (der vi bor) ligger litt ovenfor sentrum, så vi fikk en gøy tur nedover. Vi kruste midt i bilveien, i skikkelig åld-skol-skeite-stil, bonket i alt som kunne bonkes , og tok herlige puddersvinger i Kongsparken. Folk så litt rart på oss, tror eg, kanskje fordi Hansken har et noe spesielt utseende? Nede i byen lekte vi oss litt på en ledge mens Slayer, HJG og Martin Legreid stod og jublet. Vi hadde en mobiltelefon med kamera og et digitalkamera med lite batteri til å ta noen bilder. Klokken 01.00 tok vi noen “gimmifaivs” og stakk hjemover.

Benytter muligheten til å hilse til søringene: Sondre, Snails, Tk, HPV, Lefseviken, Audun, Joachim, Ives, Glamur, alle som heter Mats , Kimono, Pelz,
Beis-gjengen, Omsten Lekkertaf, Løland og alle de andre eg har glemt å nevne.


Hansken 5050-rocketgrab (foto av T.Phark)


T. Phark 5050-bonk-bs180 på ledge (foto av Hansken)

9 thoughts on “Sesongens første puddersvinger!

  1. ååååååååååååååååååååååå hahahahahaha!!!! eg lo så jævlig høyt for meg sjøl når eg leste om martin legreid og hjg som sto og jublet, kult av de å snike seg inn. Og alle navnene og utsendene til hansken..

    sinnsvakt nørdete av deg å nørde deg med warcraft forresten, men det var kult skrevet og gøy å lese uansett, og eg vet dokkar hadde det gøyt siden du og hansken e kanskje de to kuleste å stå på snowboard og unke med.

    Kan du sende meg tilbake Norske nybegynnere 10 i en diskret innpakking snart?

  2. whoooo!! Fett man! Ser at du koser deg over d nordlige halv sirkelen! du, hansken og \"DAMEN\" =D Fikk sinnsykt lyst t å stikke på bergenshallen i regnet vel og merke!! Hadde forresten en fett session forrige uke med G, siggi, knaut og kim(gud vet hvordan han klarte å snike seg vekk fra marthe en hel etter middag xD men du skulle ha vært med man! men som sagt ingen ting slår ny snø da! fred ut man! slå på tråden snart da!

  3. jepp eg så noen bilder fra bergenshallen som gunnar hadde lagt ut på playboardforumet. så fett ut.

    her har det snødd enda mer, og vi har kjørt noen handrails og ledger. kommer mer bilder og kanskje en filmsnutt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *