4 thoughts on “.SrfSnoSk8. Jæren Wave / Freestyle NM 2006…

 1. srf Grattis med superbra plassering Rolv.
  Da har teamet gjort rent bord i 2006.

  Tipper Helge er godt fornøyd.

  Surfhilsen

  Anders
  NOR-12

  teamsjefSRFSNOSK8/racing

 2. Konsernsjefen .SrfSnoSk8. Dette er superbra! Gratulerer alle .SrfSnoSk8. utøvere, vi er best i alle disipliner! Anders har vært suverén i Formula i år, fulgt av Sondre som ble 3, Rolv og Hansi best i Wave og freestyle (Hansi har også laget en flott film). Og ser vi på utstyret så er jo Vidar og Ørjan på våre merker internasjonalt. 2006 var en glede å se dere alle i aksjon. Takk alle sammen!

 3. Vaktmester .SrfSnoSk8. Joda, det var en annen som vant et omstridt NM i FW men rankingen er vår. Det hersker liten tvil om hvem som har vært best nasjonalt og også vant i Sverige i år. Wave tar vi æren for ved Vidar og Ørjan på North Sails… Rolf Gregersen var første nasjonale amatør… Hvis det er ille at vi er stolte og tøffe i trynet når vi er stolte av oss selv…beklager men sånn blir det lett når man ønsker å skryte av de supre seilere våre. Overall kan ingen bestride at .SrfSnoSk8. teamet har dominert og vunnet mer enn alle andre team i 2006. FW nr 1. Anders Løken, Wave nr. 1 Amatør Rolv Gregersen, Freestyle på Lista nr 1 Knut A. Dahl (før han meldte overgang til nytt merke). Så kommer kåringen av vinneren av Freewavetouren så snart vi har resultatene fra Freewaven på Jæren helt i boks. Ikke alle kan lykkes i konkurranse, men enda viktigere for .SrfSnoSk8. teamet er jobben mange av dere har gjort med å hjelpe kunder til å mestre utstyret sitt, være behjelpelige med å få arrangementer så bra som mulig og ikke minst dere som jobber med barn og unge til å begynne å seile. Takk til alle seilere som har vært gode sosialt på stranda og i vannet!

  Helge Rotnes .SrfSnoSk8. Like blid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *