Sentrum´s Game Of Skate

Etter 2 timers tid og 25 deltakere mindre fikk vi en vinner av Sentrum´s Game Of Skate i går. Det var bra oppmøte blant byens skatere og alt fra kids til godt voksne skatere var representert i skaten. Folk fikk se masse artige og freshe tricks der jeg kan nevne Stian Bakke ss 360 flip revert, Erik Bakke med safe flips, Pewz med freshe nollie heels, Kents ss varial heels osv.. Det var morsomt å se…

at de yngre ga skikkelig motstand for de eldre og mer rutinerte skaterene. Flere ganger holdt favoritter på å ryke ut mot underdogsa. Til slutt kan eg røpe at vinneren ble Stian Bakke som vant en jevn kamp mot Erik Bakke i finalen. Han fikk et gavekort på 500 kroner som han kan bruke hos .SrfSnoSk8.

God Helg-


(Tommy “Syvfjellmedia” Aase var der og heiet)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *