Ny uke….nye muligheter!

Clichè Spot Check Contest ruller videre. Denne ukens bilde skulle avsløre ganske greit hvilken spot vi tenker på. Det er meldt regn denne uken, men det stopper vel ikke de råeste skaterne? Premien denne uken er en valgfri jakke fra Clichè. Hvis vinnerbidraget inneholder våt asfalt/stein, slenger vi også på et sett med nye AbEc 7 kulelagre fra Clichè.

Kjør på ! Bidragene ønskes igjen i QuikTime format. Gjerne som .mov. AvI filer funker også greit. Mail bidragene HIT eller brenn det ut på en Cd og lever så denne på Base. Husk at materiale må leveres innen klokken 12.00 Fredag 15. September.

Lykke til!

[Link til SyvFjellMedia]

5 thoughts on “Ny uke….nye muligheter!

  1. Tja…. Spotten vi er ute etter footage fra er jo i utgangspunktet trappen… Har tenkt at flere dermed har muligheter for å være med denne gangen. Neste spot blir vanskeligere…..
    Synest du dette ble litt for enkelt er du velkommen til å levere noe fra feks. den steinen du nevner…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *