Ukens vinner er kåret!

Vi har fått inn en god del gode søknader om å få vinne denne ukens “Clichè Spot Check Contest”. Som sikkert de fleste klarte å få med seg var det pyramiden i Skatehallen på Nøstet som skulle utfordres. Her har sikkert mange allerede footage, så det ble vesentlig lettere enn forrige uke. Følg med på Mandag for neste spot……..

Vinneren heter Hjarand Geiring Wikne, og vant med sitt noe uvanlige og morsomme trick, Fakie 540 BigSpin. Han stikker dermed av med både forrige ukes og denne ukens premie. Et valgfritt Clichè deck og en 2007 modell DaKine Team sekk!

Vi gratulerer!

[Link til SyvFjellMedia]

One thought on “Ukens vinner er kåret!

  1. 38 $%&/)\"#$%)/MB klipp Fet video. Framtidige bidrag helst i quicktime .MOV format og max 8mb. Det gjør seeropplevelsen såå mye bedre for oss alle. Gratulerer med seieren! Og Einar, hvis du la ut denne….så mååå du komprimere sakene først. Jeg endrer denne til å gå litt fortere…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *