Teamrider WindSrf Hansi tatt ut til Red Bull Storm Chase.

Sammen med Ørjan Jensen er Hansi med og representerer Norge i denne konkurransen. I spetember og oktober skal de jage stormer med et filmcrew i helene… Opplegget er kort fortalt at de 22 seilerne som er tatt ut fra de forskjellige landene skal jage den samme stormen. Film og fotocrew er klare og nå er det bare å vente på høststormen!

Hansi som akkurat holder på å gjøre klar brett og sine nye NorthSails Woodoo 2007 seil har følgende og fortelle om opplegget:

”Kan bare si at jeg er superklar for dette, og tror det kommer til å bli en superkul film! Klarer vi å få filmet en av de bedre dagene på jæren, må det bare bli bra kan ikke tro annet… Ørjan (Jensen) kommer jo over når dette skal skje, og da får vi jo garantert superbra hopping og forhåpentlighvis down the line seiling på spot Y. Truls er fotograf for RSC og skal ta bilder i hele perioden, så det kommer garantert en del bra bilder utover høsten og fra han”.

”Opplegget er kort fortalt at de 22 seilerne som er med på filmen skal seile på den samme stormen, og filmingen vil mer eller mindre bli gjort på likt i de åtte landene det skal filmes i. Arrangørene skal vente til en kraftig storm kommer inn, før det vil blir filmet… Dette vil skje i løpet av september-oktober…. Alle de største bladene skal skrive om RSC så det vil bli mye media dekning. De kommer og til å kontakte alle de største avisene, TV kanalene osv i alle landene…., så jeg håper og tror dette kan bli bra, jeg gleder meg skikkelig”.

Mer om RBC, profiler på riders m.m.:
[Link til Red Bull Storm Chase]
[Link NorthSails Teamprofil Ørjan]
[Link NorthSails Teamprofil Hansi]

Foto: Truls Schaal Location: Spot Y, Jæren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *