Parken i Fyllingsdalen er ferdig!

Skate området i Løvåsparken er endelig ferdig. Etter en sommer med mer eller mindre intens bygging kan nå alle skate-punks i Dalen feire. All ære til Leif og Christopher for jobben og til Stefan for planleggingen. Vi har veibeskrivelse og bilder…

Den som ikke finner frem nå…..må stå! Har du bil kan du parkere like ved parken. Kjør av fra hovedveien og inn i Dag Hammarskjølds vei. Kjør så første vei til høyre, forbi Tores Autoservice. Det finnes en parkeringsplass innerst i blindveien. Tar du bussen fra Bergen sentrum kan du for eksempel velge linje 31. Parken ligger da på venstre side nederst i dumpen etter at du kommer ut av Løvstakk tunellen. Bussruter finner du HER

3 thoughts on “Parken i Fyllingsdalen er ferdig!

  1. Njaaa.. skeptisk.. Fett med tiltak for skatngen, men trepark utendørs i Bergen? Nesten samtlige treparker utendørs råtner jo etter et år, halvannet, 2 vis du er heldig og da trenger man en massiv oppusning for å fikse det. Noe som igjen går ut på at man må igjenom en ny runde med kommune politikerne med tigging etter peng.

    Hvorfor ikke ta dette på forskudd neste gang og bygge en park i betong som holder vær og vind. Ja det vil koste mer med en gang, men i lengden blir det ikke store forskjellen. Ettersom en betongpark har uffatelig mye lengre levetid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *