Ulrik On Tour

Ulrik Badertscher har vært på lang turne. Fra Oslo til Frankrike, til Sveits, til Frankrike, til Sør Korea og så tilbake til Nittedal, Norge. Vi får en liten oppdatering fra unge herr Badertscher.

Turen startet rundt nyttår og Ulrik dro først til World Rookie Festival i Italia. Godt hjulpet av Jens på NTG ble reisen en realitet og ikke løst prat. Som noen allerde har fått med seg vant Ulrik hele “sullamitten”.

Etter å ha gjort rent bord dro Ulrik videre sammen med Henning Marthinsen til Frankrike. Der hooket de opp med teamsjefen hos Nike og han skulle føge Ulrik på de neste flyreisene. I Sveits ble det laget fryste og levende bilder av Ulrik. Videre bar “Ulrik On Tour” turneen til Sveits.

Her ventet jodlekurs og European Open. Ulrik kvalifiserte seg til finalen i seniorklassen, men tryna skikkelig og havnet på 15. plass. Selvom konkuransen ikke var den beste er jodlinga hans mye bedre.

Etter endt konkuranse bar turen tilbake til Frankrike. Her ble det deltagelse i O´neill Freestyle Pro. Ulrik var tilbake i god form og klinte til med en 2. plass i Slopestyle konkuransen. I Quarter pipen gikk det ikke like bra, men Badertscher kom til finalen der og. På kvelden ble det railcontest i sentrum med en forferdelig rail. Ingen plasseringer ble utdelt, bare masse penger.

Med tanke på at Ulrik lå på sykehus i Bergen store deler av sensommeren med brekkt hofte er det imponerende at han kjører med slik dødsforakt.

Du trodde kanskje det var på tide for Ulrik og dra hjem og konsentrere seg om skole, men der tok du feil. Han måtte en svipptur innom Sør Korea først. Der ventet Junior VM. Unge talenter fra hele verden var samlet. Ulrik havnet til slutt på en 6. plass.

Nå er Ulrik i Norge og hopper rundt i Varingskollen. Han må jo trene Quarter nå. Ja jeg glemte kaskje å fortelle det. Han er jo kvalifisert til The Arctic Challenge. Konkuransen alle pros vill være med i, der skal Ulrik kjøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *