VI INVITERER TIL VANNVITTIG START PÅ SOMMEREN I BERGEN!

Torsdag 16. til søndag 19. februar er det nesten sommer igjen! SrfSnoSk8/Base stiller ut på “DRA TIL SJØS” messen i Arenum Messesenter i Bergen! Vi har flylt standen vår med ALT du trenger til sommeren. Vi røper at vi har gratis Windsurfing DVD, brosjyrer og klistremerker til alle som er interessert. Knallgode messetilbud står i kø! LINK TIL MESSETILBUD!

Vi har europapremiere på en rekke heftige saker fra Hyperlite og HO Sports. Brettene deres er som alltid retningsgivende for markedet, men det er kanskje bindingene som nå er i helt nye materialer og med lukket tupp som vil få flest wakeboardere til å puste tungt.

Mistral viser fram familebrettet sitt N-Trance og super bumpyhappy brettet Syncro 103 , F2 sin spitzenslalomracer Stoke 116 og wavefenomenet F2 Guerilla. Fanatic velsigner det hele med sin familie racer av en ulv i fåreklær: Shark 145 Limited. North Sails viser Daytona, det raskeste alternativet for komfortseilere , Freestyle/Waveseilet Duke, konseptseilet for flest forhold og Ice Waveseilet det handler om.

På standen vår treffer du landets høyeste kompetanse på flere fagområder:

Bent Henriksen (Lokal F2/North Sails ekspert med Herdla som leikeplass, jobber i Base til daglig)
Helge Rotnes (Multivannsport ekspert fra Oslo og grunnlegger av Srfsnosk8)
Noen av norges beste Team utøvere på Kite, wakeboard fra SrfSnoSk8 teamet.

Du finner oss på stand 200 i hall D.


LINK TIL MESSETILBUD!

Åpningstider:
Torsdag 16. februar kl 1400 til 2000
Fredag 17. februar kl 1400 til 2000
Lørdag 18. februar kl 1000 til 1900
Søndag 19. februar kl 1100 til 1900

Billettpris:
Voksne: Kr 100,-
Barn: Kr. 50,-

Link til “Dra til Sjøs” websider.

Vi sees på Dra til Sjøs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *