Voss Open

Voss Snowboardlag arrangerer i samarbeid med Voss Fjellandsby VOSS OPEN 1. og 2. april 2006. Voss Open består av to deler, en slopestylekonkurranse og en banked slalomkonkurranse.
Slopestyledelen er klassifisert som et 2- stjerners Ticket To Ride event og gir internasjonale rankingpoeng til Ticket To Ride World Tour samt at den også gir Norgescup-poeng på Norges Snowboardforbund`s Freestyle-ranking.

Mer info om disse:
TTR World Tour
NSBF

TTR-rankinga leder til deltakelse på The Arctic Challenge, den største årlige snowboard-konkurransen i verden!

Flere av de beste snowboardutøverne i landet er ventet til konkurransen i snowboardparken til Voss Fjellandsby den 1. og 2. april, 2006.

– Her kan det dukke opp proffer som kjemper om plass i The Arctic Challenge neste år. En seier i Voss Open gir hele 400 poeng på Ticket To Ride rankingen, så vi venter oss at mange gode snowboardkjørere tar turen sier konkurranseansvarlig Joakim Aronsen.

-Parken er under bygging og vi forventer at flere av elementene vil kunne bli brukt av besøkende i anlegget allerede til helgen sier John Ivar Norheim, daglig leder i skianlegget i Voss Fjellandsby.
-Vi er godt fornøyd med å ha fått på plass de fleste av railene frå Folgefonna Sommerskisenter avslutter han.

Banked Slalom:
Snowboard-slalom med doserte svinger der en og en løper kjører på tid. Etter modell fra Mt. Baker Banked Slalom, den eldste snowboardkonkurransen i verden. Holdes hvert år i Mt. Baker, Washington, USA

Slopestyle:
Snowboard-freestyle øvelse. Blanding av forskjellige hopp og rails (bokser/rekkverk) i en snowboardpark der løperen kan velge sin egen linje gjennom parken. Utførelsen dømmes basert på vanskelighetsgrad på triks, høyde, landing, variasjon, flyt/rytme og stil.

Voss Fjellandsby
Pressekontakt Voss Open 2006:
Per Berge tlf: 56531030

Konkurranseansvarlig Voss Open 2006:
Joakim Aronsen tlf: 99692247

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *