Utrolig Bra Premiere Fra Syv Fjell Media

Det var et kjempe oppmøte på USF da Vestlandet 3 hadde premiere i helgen. Kjente og ukjente skatere fra hele landet var kommet til Bergen for å se siste filmen med titelen Vestlandet. Det er definitivt ikke den siste filmen fra Syv Fjell Media men Vestlandet 3 var en verdig avslutter som jeg gir terningkast 5. Alle på srfsnosk8 teamet i Bergen hadde egen part i filmen. Det er bare til og ta av seg hatten for det disse gutta leverte. Gled dere.

Erik Bakke fra srfsnosk8 teamet hadde siste parten i filmen noe som skatingen hans forklarer. Peewz og Kim har begge parter som får en hver skater til å begynne å klø i ollie foten, stilfull skating. Sj har en også en part som er liten men snop. Jeg kan trygt si til alle som ikke har sett den enda LØP OG KJØP. Den kan kjøpes på SentrumSk8Shop fra (22.11.05) tirsdag av. Kommer også tilsalgs på Seasport, Base og SurfSentrum ut i uka.
God fornøyelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *