SrfSnoSk8 seiler figurerer i media..

Bent Henriksen, windsurfing ansvarlig på Base i Bergen, får mye dekning i Magasinet til Bergens Tidende denne uken. Bent`n “drar på” over hele forsiden. Man hører sjeldent fra gutta og jentene som seiler i Bergen, så sett deg tilbake og nyt artikkelen om vestlandets tøffeste .. seilere

2 thoughts on “SrfSnoSk8 seiler figurerer i media..

  1. Bent ruler Jeg skal vel ikke starte noe om trangsynte oslofolk alla akersgata som tror alt som er verdt å vite om skjer rundt dere.
    Bergensere har tradisjonelt nok med seg selv og er lite opptatt av hva som skjer i Oslo. Men, seile kan vi og gjør vi. Grunnen til at det ikke er så mye dere hører fra oss er vel fordi vi ikke har hatt tid til å fortelle så mye fordi vi er opptatt med seiling. Denne sesongen har det vært gode planeforhold med seilere utpå på Herdla nærmerer 100 dager til nå.

  2. Tøffere enn toget Supersmooth artikkel om de tøffeste seilerne vest for Stockholm, Bent ruler bæret any day! STØTET!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *