Pikehjerter knust i Bergen Jone har reist til Kina..

Jone har dratt til Kina for å studere skole og damer. Han vil bli savnet i Bergens gater der han kruste rundt på en svært kreativ og artig måte. Han er en meget morro fyr med mange rare personligheter, han kjører for Vans og BASE sitt flow team og dere vil garantert se og høre mere fra denne mannen. Til dere jenter kan eg si at han er hjemme igjen om et år, så dere får trøste dere med bildene. God fornøyelse.

Her er noen bilder… gå inn på www.deck.tk for å se de drøyeste bildene.. Ellers kan du skrive en hilsen til ham her så blir han glad.

3 thoughts on “Pikehjerter knust i Bergen Jone har reist til Kina..

  1. heit kanskje like greit å kvitte seg med det fainest i bergen….burde sendt han til Oslo. Shorty er keen!

  2. halla.. altså, jeg ble litt misfornøyd når jeg så dette. Jeg ser ingen fotocredit, det står ikke at det er jeg som har tatt bildene. Har heller ikke fått noe som helst beskjed om at du har lagt ut mine bilder her uten lov eller med navnet mitt som credit. kan heller komme innom og snakke om det, men slenger du på en fotocredit er alt kult.

  3. .. en
    ikke misforstå, det er mad kult at siden her ville bruke bildene av
    jone altså, synes det er fett, men vi snakkes heller om dette en dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *